Shelly

Shelly je světově uznávaná značka v oblasti inteligentní domácnosti, která nabízí širokou škálu produktů pro zařízení chytré domácnosti.

K dispozici jsou produkty jako senzory, relé, ovladače motorů, spínače, zásuvky, a dokonce i chytré termostaty. Produkty Shelly mají moderní design a jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Pojďme se podívat, co značka Shelly dokáže a jaké výhody můžete získat automatizací.

  1. Ovládněte své osvětlení pomocí Wi-Fi spínačů nebo ovladačů motorů Shelly. Můžete také použít senzor přítomnosti Shelly, abyste automaticky vypínali osvětlení, když nikdo v místnosti není. 
  2. Užívejte si pohodlí a úspory energie díky chytrému termostatu Shelly. Můžete nastavit teplotu v místnosti a ovládat ji přes aplikaci Shelly.
  3. Automatizujte stínící techniku pomocí relé Shelly. Relé se dá snadno instalovat a ovládat přes aplikaci Shelly. 
  4. Snižte spotřebu energie pomocí zásuvek Shelly. Můžete si nastavit časování, aby se váš spotřebič automaticky vypínal, když se nikdo v místnosti nenachází. 
  5. Ovládejte své zahradní osvětlení pomocí spínačů Shelly. Můžete nastavit časovače, aby se zahradní osvětlení automaticky zapínalo a vypínalo.
  6. Provažte různé moduly Shelly mezi sebou. Obrovskou výhodou Shelly je, že nepotřebují žádnou centrální jednotku – každý prvek je nezávislý. Zároveň je ale možnost moduly provázat mezi sebou, obrovské využití se nachází například při kombinaci s instalacemi Fotovoltaických elektráren (FVE), kde jeden modul měří spotřebu/výrobu domu a při překročení nastavené hodnoty sepne další modul – například elektrický ohřev vody.

 

Automatizace vám usnadní život a dokáže ušetřit peníze za účty za energii. Automatizace také znamená, že můžete lépe kontrolovat svůj domov, například pomocí sledování spotřeby elektrické energie nebo nastavením časovačů. Shelly také nabízí funkce pro bezpečnost a ochranu, které umožňují monitorovat, jestli je někdo ve vašem domě. Pokud hledáte produkty pro inteligentní domácnost, je Shelly skvělou volbou. Její produkty jsou kvalitní, elegantní a nabízejí širokou škálu možností pro automatizaci domácnosti, včetně dobře zpracovaného API díky kterému je jednoduché výrobky Shelly integrovat do jiných systémů. Se Shelly se můžete cítit pohodlně a bezpečně.